tahtitekniikkavideoonvalkoinen

Kurssiehdot

Ilmoittautuminen kurssille on sitova ja kurssimaksu tulee maksaa ennen kurssin alkua. Jatkuvissa viikkoryhmissä laskutus tapahtuu kuukausittain.  


Kurssien ilmoittautumisen voi perua maksutta 15 vrk ennen kurssin alkua s-postitse info@tahtitekniikka.com, peruutus kuitataan vastaanotetuksi s-postitse. Jos peruutus tehdään 7-14vrk ennen ennen kurssin alkua, Tähtitekniikka Oy:lla on oikeus veloittaa 50% kurssin hinnasta.  Alle 7pv ennen kurssin alkua peruutuksia ei enää oteta vastaan. 

Maksamatta jättäminen ei ole peruutus. 


Liuhtojen koulutuksissa syksyllä 2021 peruutuksen voi tehdä maksutta 22vrk ennen kurssin alkua s-postitse info@tahtitekniikka.com, peruutus kuitataan vastaanotetuksi s-postitse. Tämän jälkeen peruutuksia ei oteta vastaan.  Maksamatta jättäminen ei ole peruutus. 


Jatkuvissa viikkoryhmissä irtisanomisaika on 2kk (irtisanomiskuukausi + 2 täyttä kalenterikuukautta). Peruutus on tehtävä s-postitse info@tahtitekniikka.com, peruutus kuitataan vastaanotetuksi s-postitse. 


Mikäli jatkuva viikkoryhmä päättyy, Tähtitekniikka Oy ilmoittaa siitä vähintään 1kk ennen ryhmän loppumista.  


Kurssikertoja /viikkoryhmien treenejä ei voi perua, mutta oman paikkansa voi myydä eteenpäin esimerkiksi Tähtitekniikan kurssilaisten Facebook-ryhmässä.  


Harjoituksiin ei saa osallistua sairaana tai mikäli on altistunut covid-19 virukselle. Jos harjoituksia ei voida viranomaismääräysten vuoksi pitää, siirtyvät maksetut harjoituskerrat pidettäväksi myöhempänä erikseen ilmoitettavana ajankohtana. 


Ulkokursseilla ei ole säävarausta. 


Kurssille osallistuvan koiran on oltava rokotettu Suomen Kennelliitto ry:n ohjeiden mukaan. 


Ohjaaja ja koira harjoittelevat omalla vastuullaan. 


Rekisteriseloste 


Oikeudet muutoksiin pidätetään.