tahtitekniikkavideoonvalkoinen

Kurssiehdot

Ilmoittautuminen kurssille on sitova ja kurssimaksu tulee maksaa ennen kurssin alkua. Jatkuvissa viikkoryhmissä laskutus tapahtuu kuukausittain.  

Ohjaajan alaikäraja on 14-vuotta.Kurssien ilmoittautumisen voi perua maksutta 15 vrk ennen kurssin alkua s-postitse info@tahtitekniikka.com, peruutus kuitataan vastaanotetuksi s-postitse. Jos peruutus tehdään 7-14vrk ennen ennen kurssin alkua, Tähtitekniikka Oy:lla on oikeus veloittaa 50% kurssin hinnasta.  Alle 7pv ennen kurssin alkua peruutuksia ei enää oteta vastaan. 
Liuhtojen valmennuksissa syksyllä 2023 peruutus on tehtävä 14vrk ennakkoon.

Maksamatta jättäminen ei ole peruutus. Jatkuvissa viikkoryhmissä irtisanomisaika on 2kk (irtisanomiskuukausi + 2 täyttä kalenterikuukautta). Peruutus on tehtävä s-postitse info@tahtitekniikka.com, peruutus kuitataan vastaanotetuksi s-postitse. 


Mikäli jatkuva viikkoryhmä päättyy, Tähtitekniikka Oy ilmoittaa siitä vähintään 1kk ennen ryhmän loppumista.  


Kurssikertoja /viikkoryhmien treenejä ei voi perua, mutta oman paikkansa voi myydä eteenpäin esimerkiksi Tähtitekniikan kurssilaisten Facebook-ryhmässä.  


Harjoituksiin ei saa osallistua sairaana tai mikäli on altistunut covid-19 virukselle. Jos harjoituksia ei voida viranomaismääräysten vuoksi pitää, siirtyvät maksetut harjoituskerrat pidettäväksi myöhempänä erikseen ilmoitettavana ajankohtana. 

Hallissa on käytössä 15€ pissa/kakkasakko.


Ulkokursseilla ei ole säävarausta. 


Kurssille osallistuvan koiran on oltava rokotettu Suomen Kennelliitto ry:n ohjeiden mukaan. 


Ohjaaja ja koira harjoittelevat omalla vastuullaan. 


Oikeudet muutoksiin pidätetään.