Lasten agilityyn tutustumispäivä 4.2.2017

posted in: Yleinen | 0
Kyhäileekö lapsi takapihalle koiralle esteitä? Haluaisiko lapsesi mukaan aksatreeneihin?
Nyt on mahdollisuus tutustua Lasten Agilityyn!

Tule joko oman tai lainakoiran kanssa!

Lauantaina 4.2. on lasten mahdollista tulla kokeilemaan agilitya ohjatusti! Mukaan voivat tulla 8-13 vuotiaat lapset. Mikäli koira on jo osaava agilitykoira  ja lapsi tottunut koirankäsittelijä, voi osallistuja olla nuorempikin.
Järjestäjältä on myös mahdollista lainata koiraa.

Mukaan tarvitset koiralle tavallisen pannan/valjaat (ei kuristava), tavallisen hihnan (ei fleksiä), sekä paljon palkkausnameja. Koira voi olla aloitteleva tai jo osaava, mutta sen pitää pysyä lapsen hallinnassa. Koira ei saa olla agressiivinen muita koiria kohtaan.
Halli on lämmin, joten lapselle päälle sisäliikuntaan sopivat vaatteet ja jalkaan lenkkarit. Lapsi-koira -parilla on oltava oma aikuinen mukana, joka on vastuussa koirasta treenitunnin ajan. Tunnin aikana lapsi harjoittelee myös hetkittäin ilman koiraa.

Tutustumispäivä on maksuton, mutta ennakkoilmoittautuminen vaaditaan,
http://bit.ly/2k7W3HS
Päivä kestää klo 10-17, ja lapset jaetaan sopiviin ryhmiin ilmoittautumisajan päätyttyä. Yksi ryhmä harjoittelee tunnin. Merkkaa lisätietoja kohtaan, mikäli teillä on tarkempia toiveita aikataulun suhteen. Saatte tarkemman harjoitusajan viikolla 5.

Ilmoittautuminen tutustumispäivään päättyy 1.2.
Tutustumispäivän jälkeen järjestetään neljän kerran kurssi, keskiviikkoisin klo 18, 15.2.-8.3. Kurssille otetaan viisi lasta, hinta 67,50€ (sis. alv 24%).
Kurssille ilmoittautuminen alkaa tutustumispäivässä.