Treenipörssimme Facebookissa, osta/myy/vaihda/anna.

Meillä voit maksaa myös Smartum Liikunta- / Kulttuuriseteleillä tai Smartum Onlinemaksulla, Virike-seteleillä sekä TYKY-seteleillä / Tyky-online maksulla, ePassilla ja eazybreakilla!

Treenit pidetään TahtoAreenalla, os. Vehmaantie 4b, 33470 Ylöjärvi. Hallin koko on yli 900m2 ja käytössä on kaksi treenikenttää. Pohjana on kumirouhetäytteinen tekonurmi erillisellä joustokerroksella ja lämpötila +17..+18°C.

Koulutusvalikoimaamme kuuluvat agility- ja hyppytekniikkakoulutukset sekä vireenhallintatunnit agiltykoirille.


Mikäli etsit perustottelevaisuus-, pentu-, toko-, rally-toko tai näyttelykoulutusta, löydät ne yhteistyökumppaniltamme Koirakoutsilta Ylöjärveltä.Kurssit aloitteleville harrastajille

Koronaepidemian vuoksi kaikki kurssimme toteutetaan nyt verkkokursseina Facebookin välityksellä

10.4. Agilityn pohjataitokurssi verkkokurssina

Uusi pohjataitokurssi alkaa perjantaina  10.4. klo 18. Kurssiin kuuluu luento ja seitsemän (7) käytännön oppituntia.

10.4. on ensin luento  Fb-livelähetyksenä noin 1h ja perään ensimmäinen käytännön kerta noin 45min. Luento streamataan myös Google Hangoutin kautta.

Jatkossa viikon oppitunti tulee Fb-livelähetyksenä aina perjantaisin klo 18. Lähetyksessä käydään läpi viikon harjoitteet ja voit chatin kautta kysyä kysymyksiä harjoituksista.
Livelähetys on katsottavissa myös jälkikäteen.

Jokaisesta harjoitteesta tulee lisäksi erillinen oma ohjevideonsa, josta voi asioita kerrata. Harjoituksia on viikossa neljästä kuuteen ja kaikki tarvittavat treenivälineet löytyvät jokaisesta kodista. Harjoitukset voi tehdä sisällä ja/tai ulkona, omaa pihaa ei siis tarvita.
Viimeinen kurssikerta on 15.5.

Kurssilainen voi viikottain lähettää kirjallisten kysymysten lisäksi yhteensä 15min videon omista treeneistään, johon valmentaja antaa kommentit tai auttaa ongelmatilanteissa. Videoiden lähettäminen on vapaaehtoista, ei edellytys kurssille osallistumiselle.  Lisäksi kurssiin kuuluu kaksi 15min chat/puhelu/videopuhelukeskustelua valmentajan kanssa erikseen sovittuna aikana.

Kurssin käyneille taataan paikka Tähtitekniikan ryhmään, kun koulutukset päästään aloittamaan hallilla. Treenit perjantaisin klo 18.

Hinta 206€ ( sis. alv 24%).

Ilmoittautuminen http://www.bitly.com/tahtitekniikanverkkokurssitKursseille ei ole lähtötasotestiä eikä osallistuminen vaadi minkään yhdistyksen jäsenyyttä tai talkoilua.


Koulutukset jo osaaville harrastajille

Jatkuvat viikkoryhmät, säännöllinen treenivuoro kerran viikossa.

Ryhmät on suunnattu möllitasoisista huippukisaajiin. Treenien teemat vaihtelevat monipuolisesti ohjaustekniikoiden ja esteiden täsmätreenistä pidempiin ratatreeneihin.

Ryhmäpaikka on jatkuva ja se laskutetaan kuukausittain. Irtisanomisaika on 2kk ( irtisnomiskuukausi + 2 täyttä kalenterikuukautta).

Muutamia paikkoja viikkoryhmiin vapautumassa joulu-tammikuussa!

Lisäinfoa ja ilmoittautuminen alla olevalla lomakkeella.

http://www.bit.ly/tahtoviikko

Kaikki kyselyt info@tahtitekniikka.com

Oikeudet muutoksiin pidätetään.